Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.
Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Benefiční koncert pro Ozvěnu   H Is For Hear

05.10.2024 19:00 - 20:20
Česká Lípa, kostel Mistra Jana Husa
Ukázat akci na mapě
  • Koncert

Benefiční koncert pro Ozvěnu je tak trochu bonusem letošního ročníku. Na začátku byla myšlenka obléknout festival do originálního uměleckého díla. Té byl nakloněn malíř Patrik Hábl, který nakonec kývl i na přímou interakci s festivalovým publikem v podobě výtvarně-hudební performance. A tak se zde po čase opět setká s Michalem Ratajem, inovativním hudebníkem věnujícím se elektronické hudbě, aby spolu znovu zažili dobrodružství a magii spojenou se vznikem díla, při kterém spolu hudba a obraz komunikují, a vzájemně se inspirují. V kostele mistra Jana Husa v České Lípě se do tvorby zapojí ještě trumpetista Oskar Török.

Společný projekt Michala Rataje a Oskara Töroka Letters from Sounds nás pak inspiroval k názvu tohoto večera věnovaného dětem se sluchovým postižením. Jestli vás zajímá, jaký obraz uslyšíme a jakou hudbu uvidíme, musíte přijít, vše zažít a možná proces svou přítomností ovlivnit.

„Letters From Sounds patří k nejsilnějším albům, která u nás v posledních letech vznikla, jsou zajímavě zvukové a přitom veskrze hudební, mimořádně soustředěné, vícevrstevnaté a integrálně propojující odlišné světy včetně toho vážnohudebního. Vedle evropské špičky tvořené Truffazem či Henriksenem se rozhodně neztrácejí.“

Alex Švamberk, Uni

Čas konání

19:00 až 20:20

Vstupné

390 Kč

Adresa a kontakt

Bohemorum, s.r.o.
Žižkova 528/6, 470 01 Česká Lípa

Podělte se o událost s přáteli Sdílet na Facebooku

Podobné akce v okolí