Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.
Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

SAXBO – Závody v orientačním běhu

25.05.2024 9:00 - 17:00
Bedřichovka, Liberec
Ukázat akci na mapě
  • Soutěž
  • Sportovní akce

Jste zapálení běžci a máte rádi výzvy? Hledáte venkovní aktivitu pro vás a vaše děti? Nebo se jenom rádi procházíte lesem? Přijďte si vyzkoušet něco nového, přijďte si zaběhnout orienťák na Bedřichovku! 

 

V sobotu 25. května pořádá Orientační klub Chrastava již 32. ročník Česko-saských dnů orientačního běhu SAXBO a to v domácím prostředí na Bedřichovce. Tentokrát se uskuteční rovnou dva závody - dopoledne závod na krátké trati jednotlivců a odpoledne Mistrovství Ještědské oblasti štafet. Rádi bychom pozvali všechny milovníky sportu a přírody, aby zavítali mezi nás a vyzkoušeli si orientační běh.

 

Akce je určena pro všechny - zkušené orienťáky i začátečníky, pro dospělé i děti, sportovce i nesportovce a dokonce i pro ty z vás, kteří se bojí map! Pro všechny příchozí bude připraven veřejný závod a to ve třech kategoriích - pro dospělé (kat. P), pro děti s fáborkami (kat. DH10L) a pro děti s doprovodem (kat. HDR). Závod bude probíhat v době 9 - 11 hod a 14.30 - 16 hod, přihlášky budou možné na místě. V centru závodu bude pro děti připraven také pestrý doprovodný program. Po celý den bude k dispozici bohaté občerstvení - klubový stánek s domácími sladkými dobrotami, chrastavské Bétel Bistro a kavárna O-Kafé. 

Veškeré potřebné informace najdete na: saxbo24.okcha.net

Ke stažení

1 soubor
plakát
plakát (.pdf)
11 MB

Čas konání

9:00 až 17:00

Vstupné

startovné 110 Kč, půjčení čipu 50 Kč, doprovodný program pro děti zdarma

Adresa a kontakt

saxbo24.okcha.net

martina.vejstrkova@gmail.com

Podělte se o událost s přáteli Sdílet na Facebooku

Podobné akce v okolí