Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.
Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

PechaKucha Night Liberec vol. 16 Art of Space

05.11.2024 19:30 - 22:00
KC Vratislavice 101010, Nad školou 1675, Liberec
Ukázat akci na mapě

PechaKucha se v Liberci vrací ke kořenům. Původně vznikl formát 20x20 v tokijském studiu Klein-Dytham Architecture se záměrem vytvořit prostor pro setkávání architektů. 

My letos na podzim vytvoříme v kulturním centrum Vratislavice 101010 prostor pro oslavu Liberce a jeho okolí jako místa, kde se prosazují kvalitní architektura a stavitelství. Umění, které tvaruje náš životní prostor, dává vzniknout smysluplným a esteticky hodnotným stavbám. Už dvacet let hledá příklady dobré praxe napříč stavitelstvím, architekturou i péčí o veřejná prostranství Soutěž Karla Hubáčka – Stavba roku Libereckého kraje. Jak jinak oslavit takové výročí, než inspirativním večerem plným neuvěřitelných příběhů?

Představíme vám opět tucet spíkrů, tentokrát architektů, stavařů nebo investorů. Představíme vám moderní i tradiční technologie používané při přípravě staveb či na stavbách. Nebude chybět pestrost, hosté z daleka i z blízka, držitelé Ceny Karla Hubáčka, a hlavně: velcí srdcaři. 

Ke stažení

1 soubor
PKN architektura A3 SPRÁVNÁ LOGA
PKN architektura A3 SPRÁVNÁ LOGA (.pdf)
568 kB

Čas konání

19:30 až 22:00

Vstupné

Adresa a kontakt

https://1012plus.cz/cs/akce-detail/pechakucha-night-liberec-vol-16-art-of-space

Podělte se o událost s přáteli Sdílet na Facebooku