Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.
Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Nocturno na Sychrově

26.10.2024 19:00 - 20:30
Ukázat akci na mapě
  • Koncert

Písňová tvorba je neprávem poněkud v pozadí velkých operních árií. Interpreti jsou v těchto programech částečně obnaženi, nemají za sebou režii a velký orchestr, na druhou stranu mají svobodu a příležitost odhalit svůj vnitřní svět, dát najevo, co je pro ně lidsky a umělecky důležité.

Zámeckému prostředí do romantismu sevřeného Sychrova je na míru ušitý program písňového repertoáru 19. a počátku 20. století, ve kterém si podávají ruce čeští velikáni Dvořák a Martinů s těmi evropskými, Straussem, Debussym, Zemlinskym nebo Szymanowskim. Kromě písňového recitálu je program zpestřen také klavírními skladbami, Smetanovou koncertní etudou a dechberoucím Chopinovým Nocturnem Des dur.

„Repertoár, který jsem vybrala pro váš festival je mi nesmírně blízký. Písně Dvořáka, Debussyho a Strausse patří k tomu nejlepšímu co v písňovém repertoáru existuje a interpretace těchto skvostů je pro mne čirá radost.“

Simona Šaturová

Čas konání

19:00 až 20:30

Vstupné

490 Kč/ 390 Kč

Adresa a kontakt

Bohemorum, s.r.o.
Žižkova 528/6, 470 01 Česká Lípa

Podělte se o událost s přáteli Sdílet na Facebooku

Podobné akce v okolí