Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.
Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

ForSEk 24 – fórum sociální ekonomiky v Libereckém kraji

23.10.2024 9:00 - 16:00
Krajská vědecká knihovna v Liberci
Ukázat akci na mapě
  • Konference

Konference ForSEk 24 přináší jedinečnou příležitost pro odborníky a zájemce o sociální podnikání a ESG v Libereckém kraji.

Logo

Přijďte si poslechnout inspirativní příspěvky, zapojit se do panelových diskusí a workshopů a navázat cenné kontakty. Program se stále doplňuje, sledujte webové stránky www.forsek24.cz. Už nyní se můžete těšit:

  • Manažerka komunikace Jana Bábiková z CIRA Advisory s. r. o., která se zabývá ESG poradenstvím přestaví novinky ze světa tohoto povinného nefinančního reportingu. Jana povede i workshop na téma Greenwashing, jak ho poznat a jak mu předcházet.
  • Ondřej Závodský představí Národní strategii podpory sociální ekonomiky a sociálního podnikání a zástupci MPSV aktuální informace o Zákonu o integračním sociálním podniku.
  • Jana Smetanová z Centra investic, rozvoje a inovací z Hradce Králové povede workshop, ve kterém představí přístup sociálních podniků a obcí k ESG reportu, přiveze i konkrétní příklady z praxe.
  • Marek Mencl z Pábení na workshopu představí Kompas udržitelného podnikání, který pomáhá přemýšlet o udržitelných inovacích a zodpovědném podnikání.

Celým fórem bude provázet Vojtěch Koval, mimo jiné autor a moderátor podcastu Loopa, zabývající se tématem udržitelnosti a cirkulární ekonomiky a tím, jak si v této oblasti vede český byznys i společnost samotná.

Záštitu nad akcí převzali Jiří Ulvr, člen rady kraje pověřený řízením resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova a Zbyněk Miklík, náměstek hejtmana pověřený řízením resortu ekonomiky, majetku, investic, veřejných zakázek a informatiky.

Fórum sociální ekonomiky pořádá v rámci Podpory rozvoje sociální ekonomiky a sociálního podnikání v Libereckém kraji Agentura regionálního rozvoje spol. s.r.o. ve spolupráci s Družstvem TEXman a Tematickou sítí pro sociální ekonomiku TESSEA ČR, z.s.

Více informací i přihlašovací formulář k nalezení na https://www.forsek24.cz/.

 

Galerie

1 fotografie

Čas konání

9:00 až 16:00

Vstupné

Zdarma, je ale nutné se registrovat, odkaz na přihlášku na webu forsek24.cz

Adresa a kontakt

Kontaktní osobou je Zuzana Rengerová, z.rengerova@arr-nisa.cz, tel. 602343643.

Podělte se o událost s přáteli Sdílet na Facebooku

Podobné akce v okolí