Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.
Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Benátská! s Impulsem

25.07.2024 14:00 - 28.07.2024 4:00
Sportovní areál Vesec, Liberec
Ukázat akci na mapě
  • Festival
  • Koncert

Kulatá 30. Benátská! s Impulsem se ve sportovním areálu ve Vesci u Liberce příznačně ponese ve znamení trojek: 3 dny skvělé muziky na 3 stagích a k tomu ještě 3 S ve jménech 3 zahraničních hvězd festivalu. Jejich jména přitom pořadatelé odtajnili už teď. Budou jimi skutečná „eSa“: německá skupina Scooter, nestárnoucí baskytaristka Suzi Quatro a legendární rockeři Slade.

 

Protože je však Benátská i přehlídkou toho nejlepšího, co nabízí česká mainstreamová scéna, mohou se návštěvníci těšit například na kapely Divokej Bill, Čechomor, Buty, ale i nejzářivější jména mladé scény jako jsou Yzomandias a Nik Tendo, Sima nebo Ben Cristovao. Ostatně stalo se skvělou tradicí Benátské!, že celou sobotu je jedna ze dvou hlavních stage věnována právě mladé scéně.

 

Kromě nabitého hudebního programu si Benátská! s Impulsem dlouhodobě zakládá na tom, že jde o nejčistší český festival. Připraven bude i dostatek parkovacích ploch; spojení s centrem Liberce zdarma zajistí posílená kyvadlová doprava.

Ke stažení

1 soubor
aa
aa (.pdf)
5 MB

Čas konání

10:00 až 4:00

Vstupné

od 1090Kč jednodenní lístky, dětská celofestivalová vstupenka 800Kč

Adresa a kontakt

info@benatska.cz

Podělte se o událost s přáteli Sdílet na Facebooku

Podobné akce v okolí